Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Társbevonzás

2011.07.07

Talán legtöbbet a párkapcsolatok útján szerzett tapasztalatainkból tanulhatunk.

De! Mindenki a legmagasabb szintű, legtisztább érzésekkel teli kapcsolatra vágyik. Akár férfi, akár nő, akár beismeri, akár nem, ez így van legbelül.

 

lovingness.jpegSzeretetben szeretnénk élni. Szeretetteljes társkapcsolatról álmodozunk magunkban. Én is így voltam ezzel éveken át és már-már letettem róla. Akkor mégiscsak betoppant az életembe az a férfi, akivel olyan magasságokat élhetek át, amilyeneket valójában így utólag visszanézve nem is tudtam elképzelni. Természetesen volt ennek is árnyoldala,  mint mindennek de most látom csak tisztán milyen felkészült és önmagában kiteljesedett, emelkedett lélekre volt szükség ahhoz hogy ezeket képesek legyünk áthidalni. Amikor magányos napjaimat tengettem és kergettem az álmaimat, folyton elégedetlenséggel töltött el a tény, hogy nem kaphatom meg amit szeretnék. Most azt gondolom, áldás legyen mindenen ami nem engedte meg Nekem korábban, hogy az "enyém" legyen. Most már látom, nem voltam még kész rá.

searching.jpgNem voltam még érett hozzá. Ahogy valószínűleg Ő sem. Ha hamarabb találkozunk, szinte biztos, hogy csak egy lett volna a többi elrontott kapcsolat közül, egy újabb mély csalódás élménye. Talán a legmélyebb.. Azok számára, akik kétségbeesve keresik igazi társukat, csupán ezt üzenném: fejlődj, készülj, hogy amikor megkapod, igazi kincsként légy képes kezelni, igazi érett lélekhez méltó módon tudj bánni vele, és a legfontosabb, megértsd ennek a kapcsolatnak a legmélyebb üzeneteit, miket számodra elhoz majd! Olyan erők lakoznak egy ilyen egyesülésben, melyekkel tudni kell bánni, és tudjátok meg, hogy az Univerzum gyermek kezébe nem ad "fegyvert". Ehhez igazán fel kell nőni! Ez a feladat szép kihívás, érdemes érte "megküzdenünk" mondhatom.

Csodás átalakulást kívánok mindenkinek!

Csilla

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.